E-postkryptering

Säker E-postkryptering (Automatic TLS Mode Fallback)

Integrerad  e-postkryptering - i kombination med det unika Registrerade Mottagningskvittot (Verifiering) skyddar dig som avsändare från böter och tänkbar skada avseende dataskyddet av personliga data. Skicka dina mejl krypterade och få ett bevis på att mottagaren fått ditt krypterade mejl. En tänkbar skada på dataskyddet kan bara inträffa efter att mottagaren fått ditt mejl i sin inkorg!

EU:S GENERELLA DATASKYDDSLAGAR (GDPR 2018)

Det är inte svårt att kryptera e-post. På marknaden finns flera olika lösningar. Men varför skickas fortfarande så mycket e-post med personliga data utan kryptering? Svaret är: Det är svårt att hitta en lösning som är lättanvänd ihop med alla e-postprogram och accepteras av alla mottagare.

RMail fungerar ihop med alla vanliga e-postprogram hos mottagaren och är lätt att implementera i ditt nuvarande e-postprogram. Kryptering med ett klick i kombination med det Registrerade Mottagningskvittot ger den verifierbarhet som stipuleras i GDPR (Art. 5 §2).

AUTOMATIC TLS MODE - KRYPTERING MED SÄKERT SVAR

RMail:s kryptering ser till att dina skyddade data förblir skyddade. Secure Reply ger mottagarna möjlighet att svara säkert via en web-portal på alla enheter. Ingen nedladdning eller registrering behövs. Ge dina kunder säkerhet och visa att du bryr dig om deras personliga datasäkerhet. Med RMail kan du kryptera direkt med ett klick i ditt nuvarande e-postprogram.

E-POSTKRYPTERING UTAN ATT MOTTAGAREN BEHÖVER VARA INLOGGAD

I det Registrerade mottagande kvittot visas alla fakta om använd krypteringsmetod. Mottagaren behöver inte godkänna något, registrera sig eller göra något annat. Och det fungerar ihop med alla e-postprogram. Det är en väldigt enkel process: För all e-post som behöver kryptering kontrolleras sändningsvägen kontinuerligt. Om en kontinuerlig TLS-kryptering inte är möjlig förvandlas meddelandet till en Säker PDF (256bit salted AES encrypted). En säker leverans tillgodoses alltid.

Här kan du ladda ned våra dokument och certifikat.

Kontakt

Frama Svenska AB
Leverantörsvägen 2
187 66 Täby
Kontakta oss


Hur fungerar kryptering med Automatic TLS Mode och Secure PDF?

[1] TLS tillgänglig: Meddelandet skickas säkert till mottagarens inkorg genom en TLS-krypterad tunnel. Mejlet ser ut som ett vanligt mejl, förutom att det är markerat med en notis om krypterad leverans av känslig information.

[2] TLS inte tillgänglig: Om TLS inte finns tillgänglig förseglas det ursprungliga mejlet och skickas med en AES 256bit-krypterad Säker PDF. PDF-dokumentet bifogas till ett vanligt tomt mejl och ser ut så här i mottagarens inkorg.

RMail Verschlüsselung.

E-postkryptering med Säkert Svar

RMail:s kryptering är lättanvänd och tillhandahåller en unik kombination av funktioner:

  • Kryptering via nätet eller direkt, utan att mottagaren behöver göra något.
  • Verifierbart mottagarkvitto som uppfyller kraven i dataskyddslagen.
  • Ingen komplicerad inloggning krävs. Det finns olika möjligheter för att byta lösenord om Säker PDF används.
  • Bara ett musklick krävs för att mottagarens svar ska krypteras (Säkert Svar).

Se produktvideo