Elektroniska signaturer

Enkla elektroniska signaturer med e-Sign

E-Sign från Frama tillhandahåller möjligheten att signera dokument och överenskommelser med en av de bästa och internationellt accepterade elektroniska signeringsplattformarna. Öka din flexibilitet och effektivitet från alla enheter utan behov av skrivare, papper eller andra fysiska hjälpmedel.

Här kan du ladda ned våra dokument och certifikat.

Kontakt

Frama Svenska AB
Leverantörsvägen 2
187 66 Täby
Kontakta oss

Digitales Siegel für Anhänge mit RMail

Digital Seal – Avsändarens Signatur & Autentisering

Digital Seal är en elektronisk signatur för avsändaren som ger mottagaren möjlighet att verifera din identitet när som helst. Automatiskt genereras en elektronisk signatur, ihop med tidpunkt, datum och IP-adresser på varje sida av det bifogade PDF-dokumentet. Perfekt när man skickar underskrifter!

Se vår produktvideo

E-Mails und Anhänge einfach elektronisch unterzeichnen

SignOff – Signerat av mottagaren

eSignOff-funktionen ger mottagaren möjlighet att signera ett mejl och alla bilagor digitalt. Alla bilagor omvandlas till ett PDF-dokument. Alla parter får ett exemplar av det underskrivna kontaktet. Varför printa, underteckna, scanna, skicka och arkivera alla kontrakt fysiskt?

Se vår produktvideo

Vertrag elektronisch unterschreiben lassen

Kontrakt – Signerat av flera parter

En ytterligare möjlighet är en kombination av E-Sign och Digital Seal. Du kan skapa ömsesidiga och juridiskt bindande kontrakt. Part A skickar kontraktet för eSignOff till part B som undertecknar. Part A undertecknar sen kontraktet han fått tillbaka med hjälp av Digital Seal. Alternativt kan kontraktet även skickas till fler än en mottagare för undertecknande.

Se vår produktvideo