ACCESS Kuvertöppnare

En bokstav framåt

De fungerar så bra för att de snittar upp kuverten:

Frama Access B300 och B400 kuvertöppnare
B300 List

Access B300

Använd din tid till något mer lönsamt. Det mest effektiva sättet att öppna brev!

Läs mer

B400 Letter Opener

Access B400

Effektivitet har ett nytt namn! Tack vare sin unika snitt-teknologi, är den enda öppnaren i världen som kan öppna kuvert upp till 10 mm tjocka utan ...

Läs mer

Frama Access B300 och B400

Att öppna dussintals eller hundratals kuvert för hand varje dag är varken effektivt eller bekvämt. Frama elektroniska kuvertöppnare utför denna uppgift med en enastående perfektionism: snabbt och fullt automatiskt så att du kan utnyttja din tid till annat som är viktigare. Strax efter att kuverten har kommit in på kontoret är de klara för intern distribution.

Tänk på följande frågor i din verksamhet:

  • Är din inkommande post öppnad för hand?
  • Gör dina anställda ofta invändningar om den dagliga, tråkiga jobbet med att öppna inkommande post?
  • Förlorar personalen värdefull arbetstid som kan användas för viktigare uppgifter?
  • Har du själv väntat otåligt på att den öppnade inkommande posten ska levereras till dig?
  • Har du irriterat dig på att brevinnehållet har klippts och skadats?

Om du svarat ja på bara  en av dessa frågor, se då till att en Frama Access B300 eller B400 kuvertöppnare finns på ditt företag, det är ett måste!

Frama Access B300 och B400 elektronisk brevöppnare hanterar post för olika storlekar och tjocklekar, direkt från bunten, rent och snabbt. Det behövs ingen besvärlig försortering, ingen inställning av tjocklek och inga knappar att trycka på. Placera bara en bunt kuvert på inmatningsbordet och maskinen gör resten! Tack vare den unika tekniken som snittar kuverten istället för skära av översta kanten, det finns heller inget papperspill att ta hand om. Access B400 är den enda kuvertöppnare i världen som snittar i stället för att skära av översta kanten av kuvertet, upp till 10 mm tjocka. Om det behövs, kan kuvert också (endast B400) öppnas på två eller tre sidor. Båda enheterna är små och kompakta med en tilltalande estetik, passar fint in på alla kontor.
Access B300 är idealisk för företag som arbetar med små till medelstora volymer av brev. Företag med större mängder post och som ofta har stora format upp till C4 i storlek så är Access B400 oumbärlig, matar stora volymer och stora format från bunten.