• The Frama F-Link configures itself automatically for your network using the DHCP server (Plug&Play).

Franking Tillbehör

Frama F-Link

Frama F-Link: Intelligent, Internet-baserad kommunikation för din Frama frankingsmaskin

Med den patenterade Frama F-Link, har du full tillgång till en modern kommunikation gentemot Frama’s server. Med Frama F-Link uppdateras dina porton, utbyte av data med Posten, nedladdning av reklamklichéer samt övriga programuppdateringar. Allt detta görs snabbt och säkert med Frama F-Link.

Man förblir helt flexibel med Frama F-Link

Antingen sker anslutningen trådlöst över ett krypterat Wi-Fi nätverk eller med nätverkskabel till LAN –förbli uppkopplad! Det går snabbt och enkelt att integrera F-link till ditt nätverk tack vare Plug & Play egenskapen. LED panelen informerar om statusen på enheten, och den exklusiva F-Messaging funktionen försäkrar att din F-Link även kann skicka meddelanden till frankeringsmaskinens display. Allt som allt – en sofistikerad och välgenomtänkt lösning som inte lämnar något åt slumpen med tanke på flexibilitet och vara utrustad för framtiden!

Allt fler väljer bort den analoga telefonlinjen. Frama har nu kommit med ett modem för uppkoppling till Posten via LAN, WiFi eller IP, dvs när du laddar in porto etc i din frankeringsmaskin så gör du det via internet istället. Den går att beställa i vår Framashop.

Nedladdningar

Vänligen skicka en offert!

Tel. +46 8 35 90 35

infoframa.se

Single Kontakt
Frama F-Link

Plug & Play

Frama F-Link konfigurerar sig automatiskt till ditt nätverket med en DHCP-servern (Plug & Play).

Individuella IP-och proxy konfigurationer kan enkelt anpassas med hjälp av inbyggd webbaserad användargränssnitt.

Frama F-Link

Integrerad lösning

Frama F-Link har utvecklats för användning med Frama frankeringssystem. Frama F-Link är utformad för att fungera med Frama frankeringsmaskiner. Den exklusiva F-Messaging-funktionen ser till att din F-Link kan även visa meddelanden på ditt frankeringssystem .

Frama F-Link

Wi-Fi

Antingen trådlöst över din krypterad WiFi-nätverk eller via en kabel genom din RJ 45 nätverksanslutning: Håll kontakten! Uppdateringar av portokostnader, är nedladdning av reklamklichéer, inspektioner och programuppdateringar görs snabbt och säkert med Frama F-Link.