Frankeringsmaskin

Matrix F2

Frama Matrix F2 frankeringsmaskin - en knapptryckning framåt!

Matrix F2 är särskilt utformad för att uppfylla alla dina frankeringskrav. Till skillnad från andra märken Matrix F2 kan användas direkt med minimal utbildning. Med det intuitiva, patenterade pekskärmen med OneTouch teknologi Matrix F2 kommer att befria dig från bruksanvisningar och portotabeller. För att göra frankeringen ännu enklare Frama kan automatiskt uppdatera senaste portopriser och produkter vid varje förändring.
Den anmärkningsvärda HQ utskriftsläget med 600 dpi upplösning ger full kontrast och skärpa för antingen företagets logotyp eller något annat reklambudskap.

Nedladdningar

Vänligen skicka en offert!

Tel. +46 8 35 90 35

infoframa.se

Single Kontakt
Matrix F2

Plug&Play System

Din Frama Matrix frankeringsmaskin kommer konfigurerad och klar att använda. För att komma igång måste man bara sätta i färgkassetten som är så enkelt med ”plug & play” systemet.

Matrix F2

I kombination med våg

I kombination med Frama Matrix kan man koppla till en Online kopplad våg Frama S2 för att alltid ha exakt porto på kuverten. Frankeringsmaskinen beräknar portot efter vikten som erhålles av vågen.

Matrix F2

Barnsligt enkelt

Den smarta, patenterade ComTouch™ interfacet ger möjligheter till inte mindre än 18 ”OneTouch” programerbara tangenter för vardagligt bruk. Vare sig det är ett normalt inrikes brev eller en komplicerad kombination av tilläggstjänster: kan du göra det med endast en knapptryckning. Vad mer kan du önska?

Matrix F2

Imponerande !

Frama Matrix F2 lägger den slutgiltiga touchen på ditt brev. De 600 dpi HQ-trycket möjliggör för ditt företag att applicera logo eller andra reklammeddelanden med imponerande kontrast och full skärpa på ditt kuvert.

Matrix F2

Tunn eller skrymmande

Frama Matrix F2 frankeringsmaskin kan frankera alla typer av format upp till 10 mm tjocka, tack vare den flexibla inmatningsbordet.