Frankeringsmaskin

Matrix F4

Frama Matrix F4 frankeringsmaskin - komplett bekvämlighet

Pekskärm , automatisk etikettfunktion, automatisk portoberäkning ... Listan går att göra lång. Matrix F4 är fullt utrustad för att svara upp till de krav som den moderna brevförsändelse med komfort och enkelhet när som helst.

Alla utskick (tjockare än 10 mm) kommer att frankeras enkelt med den integrerade etikettmataren med möjlighet att förinställa antalet!

Flexibilitet - över hela linjen. Från medelstora till stora volymer post, brev eller paket. Enkel och säker drift.

Nedladdningar

Vänligen skicka en offert!

Tel. +46 8 35 90 35

infoframa.se

Single Kontakt
Matrix F4

Matningskontroll

Med Matrix F4 har du fördelen av en matningskontroll. Hur? Dina kuvert blir alltid korrekt tryckta på exakt rätt ställe! Det ger dig en säkerhet, och ett högklassigt intryck – samt spar pengar åt dig.

Matrix F4

Plug&Play System

Frama Matrix F4 frankeringsmaskin levereras klara att använda efter en enklare installation, vilket är en barnlek med den tydliga självinstallationen.

Matrix F4

I kombination med våg

I kombination med Frama Matrix kan man koppla till en Online kopplad våg Frama S2 för att alltid ha exakt porto på kuverten. Frankeringsmaskinen beräknar portot efter vikten som erhålles av vågen. Buntvägning gör det snabbare och enklare för Dig.

Matrix F4

Etikettfunktion

Med den inbyggda etikettfunktionen, frankering av kuvert med mer än 10 mm tjocka kuvert är enkelt och funktionellt.

Matrix F4

2-D Barcode

Med Frama är du alltid med i den tekniska utvecklingen och klar för framtiden som nu, med den nya klichén med blått tryck. Självklart är alltid Frama uppdaterad vad gäller Postnord AB regler och tekniska egenskaper som t. ex den nya blåa klichén.