• B300 Letter Opener Small and Compact
  • B300 in Office Environment
  • Small and Compact B300

Kuvertöppnare

Access B300

Access B300 Kuvertöppnare

Spara mycket tid när du öppnar din inkommande post - varje dag.

Access B300 automatiska kuvertöppnare hanterar buntar av inkommande post med en hastighet på upp till 250 brev per minut. Stora och små format, från de tunnaste kuvert upp till 6,5 mm tjocka. Tack vare sitt perfekta snitt teknik, det finns inget spill och inget skadat innehåll. Helt enkelt stapla hela bunten på öppnaren - du behöver inte sortera dem - och ta sedan bort de prydligt staplade öppnade breven. Den slås på automatiskt och stängs av när jobbet är gjort. Vad kan vara enklare, snabbare och bekvämare?

Nedladdningar

Vänligen skicka en offert!

Tel. +46 8 35 90 35

infoframa.se

Single Kontakt
Access B300

Snittar istället för skära av

Med Access B300 kuvertöppnare, snittas kuverten istället för att skära av den översta kanten. Fördelen för dig blir inget skadat innehåll och inget papperspill att ta hand om.

Access B300

Tjocka kuvert? Inga problem!

Access B300 snittar brev upp till 6,5 mm tjocklek utan sortering genom att automatiskt anpassa sig till kuvertets tjocklek. Kuverten öppnas och blir prydligt staplade i ett nafs.

Access B300

Stora format? Åter igen, absolute inga problem!

Alla brev upp till C5 i storlek kan lämpligen öppnas från en bunt med Access B300 brevöppnare. Stora format av brev upp till C4 i storlek kan matas individuellt och de öppnas lätt.

Access B300

Allt fullt automatiskt

Start / stopp-funktionen stänger automatiskt av- och på Frama B300. Helt enkelt placera bunten med brev och skjut den över fotocellen - och fort går det!

Access B300

Lätt och kompakt

Med den tilltalande estetiken, passar B300 fint in i alla kontor och miljöer. Tack vare sina kompakta mått, behöver den ett mycket litet manöverutrymme och är också lätt att förvara.