• B400 opening letters, Briefe öffnen
  • Briefe aufschlitzen B400, Slitting letters open B400
  • B400 Opener

Kuvertöppnare

Access B400

Access B400 Kuvertöppnare

Frama Access B400 kuvertöppnare ger dig helt nya möjligheter att bearbeta din inkommande post.

Access B400 automatiska kuvertöppnare hanterar buntar av inkommande post med en hastighet på upp till 400 brev per minut, i stora och små format, från de tunnaste kuvert upp till 10 mm tjocka. Tack vare dess precision och snitt teknik, det finns inget papperspill och inget skadat innehåll. Helt enkelt, lägg hela bunten på maskinen - du behöver inte sortera dem - och ta bort de prydligt staplade öppnade kuverten. Den slås på automatiskt när du lägger kuverten och stängs av när jobbet är gjort. Vad kan vara enklare, snabbare och bekvämare?

Nedladdningar

Vänligen skicka en offert!

Tel. +46 8 35 90 35

infoframa.se

Single Kontakt
Access B400

Brilliant teknologi: Snittar istället för att skära av översta kanten

Detta minimerar risken för att skada kuvertinnehållet. Dessutom finns det inget omhändertagande av papperspill och ingen risk för pappersrester i öppnaren.

Access B400

Tjocka kuvert? Inga problem!

Access B400 snittar kuverten upp till hela 10 mm utan någon som helst försortering för att den justerar automatiskt till varierande tjocklekar. Kuverten öppnas och blir prydligt staplade i ett nafs.

Access B400

Stora format? Åter igen, absolute inga problem!

Den stora matarbordet möjliggör Access B400 kuvertöppnare att mata och öppna stora format av kuvert upp till C4 i storlek, lämpligen från en bunt.

Access B400

Största möjliga bekvämlighet

Placera bara en bunt brev på inmatningsbordet och skjut den över utlösningsmekanismen - och den startar automatiskt! Ingen sortering, inga förinställningar och inga knappar att trycka på. Kuverten matas automatiskt genom öppningsmekanismen.

Access B400

Allt är helt automatiskt

Start/Stopp funktionen stänger automatisk på- och av Frama B400 kuvertöppnare när kuverten läggs på inmatningsbordet och sedan är de öppnade. Även om ett tjockare kuvert ligger i bunten justerar kuvertöppnaren automatiskt in tjockleken och matas ut gör att brev som fastnar är ett minne blott.

Access B400

Vill öppna brev på flera sidor? Varsågod!

Frama kuvertöppnare ta hand om detta för dig, öppna de två långsidor i två steg. Med Access B400 brevöppnare kan du ta detta ett steg längre och öppna C6 / 5 och C5-format på tre sidor med kuvertguiden